Bekvämt med träningstights

När man tränar så är det ju rätt viktigt att ha på sig bekväma kläder. Idag finns det ju ett rätt brett utbud av träningskläder. Det jag föredrar att ha på mig när jag tränar, det är träningstights. Om du är intresserad av att jämföra olika modeller, så kan du göra det på FitnessFrank.se. Visst kan man träna i ett par gamla mjukisbyxor, så sett, men i vissa träningsmoment så är det bra att inte ha byxor som fladdrar. Tights sitter ju just tajt! 

Att hitta rätt träningstights kanske inte är det lättaste. Det bästa är att utgå från vad det är du tränar. Det då det ofta finns anpassade tights för olika saker.

Hitta bästa träningstightsen

För att du ska hitta ett par träningstights du trivs med, så är det ju bra att välja ett material som funkar för dig. Det finns de som passar bäst ute, oavsett väder samt sådana som är bättre att ha inne. Det är bra om de är fuktavisande, för ofta så svettar man ju en del då man tränar.

Fundera som sagt på vad det är du ska träna, då det kan skilja sig en del mellan löpartights och yogatights till exempel.

Testa olika tights

Det bästa du kan göra är att gå till en butik, så att du kan dra på dig olika tíghts för att känna efter hur de känns på! Det är lite lättare då att hitta en bekväm modell. 

26 Jan 2022