Tandvärk är det värsta som finns

Nyligen blev jag påmind om att det finns saker som är viktigare än den perfekta ögonskuggan - som min hälsa. Allt började en helt vanlig torsdag när jag vaknade med en svår tandvärk. Jag försökte ignorera det och fortsatte med min vanliga skönhetsrutin, men smärtan blev bara värre trots en massa Alvedon.

Tandvärk eskalerar väldigt snabbt

Jag insåg snabbt att jag behövde professionell hjälp och efter en snabb sökning på nätet hittade jag Tandvårdscentralen i Malmö - en fantastisk tandmottagning för akuta problem. Jag ringde dem och fick  tid samma dag, vilket var en enorm lättnad.

Väl där blev jag omhändertagen av en otroligt förstående och skicklig tandläkare som konstaterade att jag behövde en rotfyllning. Processen krävde tre besök, och under denna tid fick jag värdefulla råd om hur jag kunde ta hand om min tandhälsa och undvika framtida problem.

Nu, tre besök senare, är tandvärken borta, och jag kan inte i ord uttrycka hur tacksam jag är (även om tandläkarbesök är jobbiga så är tandvärk mycket värre). Denna upplevelse har lärt mig att även om skönhet är en stor del av mitt liv, så är hälsan alltid viktigast. Det har också fått mig att inse hur viktigt det är att ha tillgång till kvalitativ akut tandvård.

Jag vill verkligen tacka teamet på Tandvårdscentralen i Malmö för deras fantastiska arbete och omtanke. Om du någonsin befinner dig i en liknande situation och behöver akut tandvård, tveka inte att kontakta dem.

15 Apr 2024