Skydda din hy på bra sätt

Det är viktigt att ta hand om din hy på rätt sätt. Det genom att skydda den på rätt sätt samt ta hand om den på bra sätt med. Det finns bland annat bra produkter från Fitline du använda. Läs mer här om det. Sen, en annan viktig sak att göra det är att skydda din hud från solen. Det är särskilt viktigt under sommaren, eller om du är utomlands med mycket sol. Smörj alltid in dig med solskyddskräm av något slag. 

Rengöring är viktigt, men använd då en mild tvål. Det motverkar att din hud blir allt för torr efter duschen. Sen, en dusch är ofta skonsammare mot huden än vad ett bad är. 

Se även till att ge din hud återfuktning, varje dag, med en bra kräm.

Sminka dig inte varje dag

Något som kan förstöra din hy, det är om du varje dag gör en fullständig make up med primer, puder, foundation, och allt annat. Huden kan då inte andas. Om du känner dig naken utan, ta bara lite ögonskugga och mascara vissa dagar och sminka dig bara fullt ut om det är lite festligare tillfällen. Sedan är det bra att gå helt utan med. 

Det är även viktigt att tvätta av sminket varje dag om du använt det. Gå inte och lägg dig med sminket på. Det mår inte huden bra av samt att du även kan bryta av fransar med mera.

18 Jun 2021