Enkla och snygga nyårsdetaljer du kan göra i sista minuten

Nyår är kanske en bit bort, men det är inte fel att vara ute i god tid och kanske du vill ställa till med fest? Det är inte ett måste att göra det jätteavancerat. Glöm bara inte att piffa till även dig med skönhetsprodukter. Läs mer här. Sen är det bara att fixa till där hemma. Här får du ett par bra tips!

Tips på hur du kan piffa till det på enkelt sätt

Du kan pimpa upp champagnen om du tycker det är trist med "vanlig". Lyxa till det genom pressa i saft från en blodapelsin. Skär upp skivor av frukten och lägg i glaset som garnering och smaksättare. I andra drycker kan du satsa på ätbart glitter. 

Bjud på chokladdoppade godsaker. Det kan vara frukt och bär som du doppar i smält mörk choklad och strör lite salt över. Annars kanske du kan ställa fram en chokladfontän som gästerna själva kan använda. 

Skapa egna kul ballonger, det gör du lätt. Du behöver enomskinliga ballonger och valfritt glitterband som du klipper i form av mindre konfetti. Perfekta att spräcka vid tolvslaget för ett konfettiregn.

Ett enkelt DIY-knep för att skapa feststämning är att göra vimplar. Det är inte svårt att tillverka dem. Du behöver papper i valfri kulör som du klipper i form av trekanter, gör två små hål på och sedan trär på ett långt snöre. 

Sedan finns det smarta sätt att duka på med, med bordsplaceringar, egenskriven meny och mycket mer. Ha en fin nyår!

 

 

 

26 Aug 2022