Dags att byta ut sängen!

Min säng jag har nu, den är inte skön! Jag har haft den i flera år och fick så att säga ärva den. Så vet inte hur många år den egentligen är! Det är nog dags att investera i en helt ny! Har läst att man illbringar cirka en tredjedel av ditt liv i denna möbel så nog är det viktigt att det är en bra säng. Jag har kikat lite på en kontinentalsäng, då jag tycker att det verkar som att de är sköna. Har sovit i några kontinentalsängar på hotell, men vill gärna ha en hemma med! Sängen använder jag ju inte bara till att sova i heller. Gillar att dra mig på helgen, läsa tidningen, äta frukost och så i sängen och jag lägger mig gärna i den och läser! Såg att de säljer kontinentalsängar på WeGot. Den butiken har jag handlat i förut, så vet att möblerna har bra kvalitet!

Hitta möbler på nätet du med

WeGot finns på nätet så är även du ute efter en kontinentalsäng, eller andra möbler, så rekommenderar jag dig att kika på deras sida. De har det mesta du kan tänka dig, så som sängar, soffor, köksbord, hallmöbler, hyllor, utemöbler samt en massa olika saker för inredning.

Just inredning är kul tycker jag, men inget jag gjort tillräckligt mycket. Kanske ska satsa på lite mer inredningsprylar till sovrummet. Ska jag ändå byta ut sängen så kan jag ju göra om hela sovrummet kanske!

 

 

25 Feb 2018