Göra brösten större?

Även om jag inte är direkt utseendefixerad så har jag ett tag funderat på att göra mina bröst större. De är i en ganska liten storlek och dessutom inte helt jämna. Jag har en kompis som nyss gjort en bröstförstoring hos Bellakliniken, som hon är mycket nöjd över. Tydligen gör de på ett lite annorlunda sätt. De är den enda kliniken i Skandinavien som lägger in implantat via armhålan med hjälp av endoskopisk operation. De gör alltså som ett litet titthål, istället för att skära upp helt som det är på många andra kliniker.

Fördelar med endoskopisk operation

Det finns flera fördelar med att göra sin bröstförstoring hos Bellakliniken med denna metod. Då de använder sig av det som kallas för titthålsteknik så kan de på ett lätt sätt se var de ska placera implantatet. De kan även se om det blir blödningar eller sker annat. Sedan är det en bra metod, då det är mindre smärta efteråt tydligen, mot vad det annars är. Det är även en mindre muskelpåverkan.

Bellakliniken avänder sig av texturerade implantat och de kan lägga in ilikonimplantat via armhålan med storlek upp till 1050 ml. Ska man ha större än det så måste man dock göra det via den vanliga metoden med ett snitt under själva bröstet.

Det återstår att se om jag gör slag i saken och även operar mig. Kanske ska kolla på kompisens resultat först och be henne berätta lite mer om det hela.

12 Jan 2018