Lära sig mer om fillers?

Jag gillar ju att lära mig om ny saker. En hel del saker kan man lära sig via nätet, men inte allt. Såg en annons där det stod; läs mer om våra kurser, från Beautyprofession Sweden. Nyfiken som jag var så klickade jag mig vidare så klart. Det är i alla fall ett ställe där man kan gå en kurs i injektionsteknik med fillers från Zfill. Det verkar ju klart vara en kul kurs, men jag tror inte det är för mig. Men en väninna till mig skulle nog vilja gå den. Hon håller på med skönhet på olika sätt. Själv ska jag nog leta efter nya kurser inom foto. Alltid bra att uppdatera sina kunskaper.

På tal om uppdateringar

Ja på tal om uppdateringar, jag ska köpa mig en ny kamera. Behöver uppdatera min kamerautrustning känner jag. Eller jag vill göra det. Älskar att shoppa saker som har med fotografering att göra. Sen har jag fått in lite extra pengar det senaste med, så ska använda dem till bra saker, och inte slösa bort dem.

Iväg på jobb

Nu hinner jag inte sitta här och skriva mer. Ska iväg på ett fotojobb jag tackat ja till. Sen efter det är det kaffe med min väninna. Då ska jag berätta om den där skönhetsutbildningen jag läste om, så får vi se om det är något som hon känner att hon vill gå. Det är ju som sagt alltid bra med kunskaper. 

28 Jan 2019