På cykeltur och fotografera!

Något jag brukar göra, främst under sommaren, det är att ta med mig min kamera, en ryggsäck med fika och så bege mig ut med min cykel. Då brukar jag hitta de mest fantastiska motiv genom att jag färdas på ett sånt sett att jag hinner se att de finns. När man åker bil, så missar man ganska mycket. Jag har nu funderingar på att skaffa mig en elcykel. Det eftersom det kan vara skönt att få lite extra skjuts uppför backar, eller om det är motvind. En elcykel drivs inte av bensin eller sånt, utan den går på batteri, så den är ju miljövänlig.

Kan ta mig längre bort

Eftersom denna cykel med el, är tillverkad så att man kan låta bli att trampa, så kan man ju även vara lite lat även på raksträckor. Läste att ett batteri räcker 5-7 mil eller vad det var. Det är ju ändå en bra bit bort! Då kan man ju ta sig lite varstans, bara genom att åka cykel, som det blir. Tar batteriet slut, så går det att ladda upp det. Sker det ute, så är det bara att börja trampa på pedalerna!

Längtar till sommarens turer

Nu är jag riktigt sugen på att snart få bege mig ut i naturen med cykel och kamera och se om jag inte kan få ta ett par riktigt bra bilder igen. Nog att vinterbilder blir vackra de med på sitt sätt, men sommaren är ändå bäst!

8 Feb 2018