Skönhet

Som konstnär, oavsett vilken konstform man än ägnar sig åt, så spenderar man en hel del av sin vakna tid åt att studera och analysera skönhet. Det är alltid ett personligt perspektiv förstås, men de personliga känslorna och åsikterna påverkas av samtiden och miljön man lever i. Det bevisar de skiftande idealen med övertydlighet. 

Jag har alltid haft smala läppar och dessutom varit väldigt självmedveten om det, eftersom jag - personligen - tycker att fylliga läppar är otroligt vackert. Många gånger har jag varit på vippen att fixa läppförstoring, men backat i sista stund eftersom jag samtidigt tycker att man ska älska sig själv som man är. 

Ingrepp är socialt accepterade idag

Tiderna förändras och den sociala acceptansen för skönhetsingrepp ökar. Idag är det vanligt att man använder fillers för att putsa till ytan och göra sig själv lite vackrare. Så nu tänker jag att jag kanske ska göra slag i saken trots allt och första steget för min del blir att prata om det här i bloggen.

Jag har redan sett ut klinik, besök MyBeauty Clinic, och ska nu alltså bara lyfta telefonen för att boka tid. Några stick senare kommer jag att ha de där fylliga läpparna jag alltid drömt om... hoppas jag. Jag vill inte ha något plastigt och överdrivet, som man ser ibland, så lite rädd är jag för att det ska bli fult. Det som är bra med fillers är att de går ur kroppen efter några månader, så blir det fult kan man bara vänta ut sitt normala utseende igen.

1 Mar 2018