Ta med kameran till Galapagos!

Som fotograf så letar man ju hela tiden efter nya motiv. Något jag drömmer om, är att ta med kameran och åka till Galapagos. Jag har hört att där ska det finnas ett alldeles fantastiskt djurliv!

Galapagosöarna är en ögrupp som tillhör Ecuador och tydligen så består den av 19 öar mitt ute i Stilla Havet, cirka 1000 km väster om fastlandet på Ecuador. Jag läste lite om dessa öar och den allra största ön heter Isabela och Galapagos huvudö heter Santa Cruz. Det finns gott om växter och djur som är så kallade endemiska arter. Endeism betyder att de bara finns inom ett specifikt område. En resa Galapagos vore verkligen något att få göra!

Resa runt i Sydamerika

Jag vill inte bara se Galapagos utan jag skulle vilja åka runt hela Sydamerika. Bland annat vill jag åka till Peru och Bolivia. Resor till Sydamerika finns att boka via inca.se såg jag när jag sökte runt på nätet. De har även resa Galapagos. Det kanske vore en idé att boka med dem så att jag kan förverkliga min dröm. 

Kanske slå till och boka?

 Jag är som sagt grymt sugen på att åka. Det är ju snart jul med, så kanske man skulle ge sig själv en fin juklapp i form av resa till Sydamerika och Galapagos? Man måste ju faktiskt få unna sig själv ibland, samt att kameran hänger ju med, så man kan ju "jobba" lite om man nu vill kalla det för det.

 

 

 

 

18 Jan 2018