Vackert leende gör skillnad

Jag uppmanar alltid de jag ska fotografera att ge mig ett leende. Dock är det inte alltid jag får ett. En del skäms så mycket för sina tänder, så att de inte vill visa dem. En tjej jag fotograferade för ett längre sedan, hade just detta problem, men sa att hon snart skulle korrigera dem. Hon hade hittat något som heter osynlig tandställning. Jag blev ju så klart nyfiken på detta och när vi hade fotat klart, så sökte jag fram lite info om detta.

Osynlig tandställning vilken smart grej!

Jag hittade en sida, smajla.se som erbjuder just osynlig tandställning. De hade dessutom vanliga tandläkarbehandlingar med om man ville ha det. Ett annat namn för osynlig tandställning är Incognito™. 

Osynlig tandställning är främst för vuxna, de allra flesta vuxna vill ju inte ha en räls. Eller ja, jag tror kanske inte barn är så förtjusta i det heller men. Tandställningen har i alla fall tagits fram för vuxna för att man tror att de lider mest av att ha en tandställning som syns.

Återbesök av tjejen

Tjejen jag talade om, som var den som nämnde detta bokade för övrig in en ny foto-session med mig snart. Hon sa det att nu skulle hon minsann le och visa tänderna, för nu var de korrigerade. Det ska bli spännande att se resultatet när hon kommer hit nästa vecka. Jag fick ju se hennes tänder, även om jag inte fotade dem, så jag kan ju jämföra hur det blev.

 

 

1 Dec 2017