Vilken skillnad det kan bli

För ungefär två år sedan så fotograferade jag en kvinna, mycket vacker, men som hade kanske rätt många kilon för mycket så att säga. Häromdagen så stötte jag ihop med henne på stan, eller ja, jag fattade inte att det var hon. Det var hon som stannade mig, för att fråga om att ta nya kort. Det var då jag upptäckte att det var hon. Men nu var hon bra mycket mindre i storlek! Vi gick och satte och på ett café för att prata lite.

Hårt jobb och lite hjälp på vägen

Hon berättade det att efter att hon fått hem de foton jag tagit av henne, så insåg hon hur stor hon var. Det märkte hon på korten. Så hon kände att det var dags att ta tag i det. Hon ändrade om kosten totalt, började träna och gick ner kilo efter kilo. Det sista så valde hon att göra en fettsugning för det fett som vägrade försvinna. Hon sa det att det hade tagit tid, svett, blod och tårar, men att det var så värt det!

Bokat ny tid

Så nu valde hon att boka in en ny tid med mig, för att ta nya kort, på hennes nya jag. Hon är vacker nu, och då, men förstår henne att hon vill ha kort på hur hon ser ut nu, för det är en stor skillnad mot hur hon såg ut för två år sedan. 

27 Feb 2019